Ohjeet käyttäjälle

Seutuwiki
Versio hetkellä 16. maaliskuuta 2013 kello 20.15 – tehnyt SeutuAdmin (keskustelu | muokkaukset)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun


Ohjeet käyttäjälle

Sivuston materiaali on esimerkinomaista ja tarjoaa vinkkejä siihen, miten kulttuuriperintökasvatusta voi omalla koululla kehittää.
Jos materiaali ei suoraan sovellu oman koulun tarpeisiin, siitä voi ottaa ideoita. Omalle koneelle ladattuja tiedostoja saa muokata omiin tarpeisiinsa.

Sivustolle koottu oppimateriaali on jaoteltu valtaosin jaolla; alakoulu (ak) / yläkoulu (yk) / soveltuvin osin molemmat (ak / yk).
Osassa oppimateriaalia on selkeä vuosiluokkasuositus. Oppimateriaalia saa soveltaa muillekin vuosiluokille.
Jos alasivulla ei lue mitään luokkatason tunnistetta perässä, kyse on sekä alakouluun että yläkouluun soveltaen sopivasta oppimateriaalista.

Kunkin oppimateriaalin yhteydessä on lyhyt kuvaus sekä ehdotus, missä eri oppiaineissa kutakin materiaalia voi hyödyntää. Materiaalia saa toki soveltaa muihinkin oppiaineisiin.

Seutu.wikimikkelin palvelimelle asetetun, tiedoston kokorajoituksen vuoksi, siellä oleva oppimateriaali on pdf-muodossa. Kyseisellä palvelimella olevaa oppimateriaalia voi sekä tarkastella verkossa että myös tulostaa.

Kun on tarpeellista muokata jotain tiedostoa omiin tarpeisiin, tai jos on tarve katsella (tai esittää) tietty diaesitys "toimivilla siirtymillä", kyseinen tiedosto tulee ladata Googlen palvelimelta ja tallentaa se omalle koneelle.
Linkit Googlen palvelimeen sekä havainnolliset latausohjeet vaihe-vaiheelta löytyvät täältä.Henkilökohtaiset työkalut
Vipuvoimaa EU:lta
Vipuvoimaa EU:lta

Mikkelin seudun
kulttuuriperintöohjelma